SOLCON

Каталог: Линк

Сајт: Линк

Osnovana 1977. godine, Solcon Industries Ltd je dinamična kompanija koja razvija, proizvodi ,upravlja i prodaje proizvode širom sveta, sve pod jednim krovom. Naš moto je: "kontrola motora je naša priroda” I to sve govori.
Mi smo posvećeni našim klijentima, među kojima su vodeće svetske kompanije. Naša strast i motivacija da obezbedimo najbolje proizvode i usluge je dokaz naših uspešnih rezultata..
Kako to radimo?
Rad sa timovima inženjera svetske klase, Solcon preuzima vodeću ulogu u dizajnu i proizvodnji Soft startera i opreme za kontrolu motora srednjeg i niskog napona, specijalizovanje u pružanju rešenja za rad motora u najekstremnijim uslovima.
Naš proizvodni program je napravljen tako da odgovara specifičnim potrebama i budžetima klijenata, a našu mrežu distributera cine potpuno obučeni Solcon stručnjaci, obezbeđujući lokalnu podršku 70.000 radnih instalacija u preko 65 zemalja širom sveta.
U Solconu koristimo najkvalitetnije materijale u proizvodnji proizvoda ,pogodne za motore svih veličina i primene. Naši proizvodi su dizajnirani da besprekorno rade pod nestabilnim uslovima električne mreže i mogu se naći iznad zemlje, pod-zemljom, i na moru. Korišćenjem napredne tehnologije, Solcon sprovodi dizajn kriterijum koji nudi dugoročnu pouzdanost svojim primarnim tržištima; rudarstva, nafte i gasa, vode i otpadnih voda i industrije.
Svi naši proizvodi su rigorozno testirani da zadovolje najstrože svetske standarde bezbednosti. U Solconu ulažemo u opsežna istraživanja , unapedjujemo razvojni program, kao i regrutujemo najbolje stručnjake u ovoj oblasti kako bii našim klijentima pružili vrhunska rešenja za danas, sutra i u budućnosti.