SR EN

SATEC

Stručnjaci u oblasti upravljanja energijom

Tehnološke inovacije, kvalitet i posvećenost korisnicima svrstavaju SATEC na čelu energetike.

SATEC je globalni lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji rešenja za upravljanje energijom. Sa dve decenije bogatog iskustva u upravljanju energijom, naš tim je dostigao tehnološku stručnost u pružanju fleksibilnih rešenja za korisničke aplikacije širom sveta.


SATEC linija proizvoda je nasla primenu I u oblasti toplotne energije i  raznim drugim oblastima. Naši uređaji obuhvataju raspon od osnovnih brojila do meraca visokih performansi mreže sa naprednim mogućnostima merenja kvaliteta električne energije. Napredne mogućnosti kvaliteta snaga omogućavaju da se blagovremeno peduzmu korektivne mere i pruzi pomoć potrošačima toplotne energije.

 Svi SATEC uređaji su u skladu sa svetski priznatim propisima i podržavaju softver za upravljanje energijom.

Menadžment Softver

Mi u Semu razvijamo on-line veb-bazirane softvere za prikupljanje, arhiviranje i analizu energije i kvalitet napajanja .Sistem omogućava da više korisnika vide  podatke, kreiraju automatizovanu naplatu, dobijaju sofisticirane izveštaje i sprovode planove za uštedu energije.

Pas - Softver za analizu snage - omogućava direktan pristup podacima za praćenje i analizu. PAS je u paketu sa svim SATEC instrumentima.
Zadovoljstvo Kupaca

Kao lider u oblasti, mi u SATECu postavljamo standarde za kontinuirani razvoj i unapređuje svoje proizvodnje i usluga, usavrsavanjem  sistema energetskog menadžmenta naših klijenata. Naši proizvodi su korisnički orijentisani i dizajnirani za laku instalaciju i rad.

SATEC obraca posebnu pažnju na kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda, temeljnim verifikacijama svakog proizvoda i sistema u svakoj fazi životnog veka proizvoda.
Globalna distribucija

SATEC izvozi u preko 40 zemalja širom sveta ,širom Evrope, Severne i Južne Amerike, Azije i Afrike. Naša distributivna mreža širom sveta obezbeđuje lokalni servis i brzu stručnu podršku.
Naš Stručnost na usluzi

Naš tim naučnika i stručnjaka industrije su na raspolaganju da pruze stručnu tehničku podršku, i obezbede tehnička rešenja za pitanja u rasponu od generičnih do kompleksnih. Tim za podršku SATEC je blisko uključen u proces razvoja, kako bi se osigurao proizvod najvišeg kvaliteta koji je takođe prilagođen potrebama naših kupaca.

Created by www.explision.com